English version Magyar változat

HYDROFÉM Kft

Minőség, pontosság, megbízhatóság

Cégünk története

A szövetkezet 1983-ban alakult Gyulán, az akkor korszerű szövetkezeti szakcsoport formációban. Fő profilunk a víztoronyjavítás, -takarítás volt. Igazából az útkeresés ideje volt az, amikor igyekeztünk megtalálni azokat az igényeket, amelyeket gyorsabban, olcsóbban tudtunk megcsinálni, mint a nagy építőipari vállalatok.

A tagok jelentős gyakorlattal rendelkeztek már acélszerkezetű víztornyok felújításában. Így találtunk rá a vasbeton szerkezetű víztornyok javításának megoldatlanságára, melyhez a legkülönfélébb műgyanta bevonatok és a tetőszigetelés kapcsolódott. Mivel egy üzemelő víztorony igen bonyolult építmény, az építőipari szakmák sokasága várt megoldásra, például festés-mázolás, villanyszerelés, csőszerelés, lakatos és kőműves munkák. Az ivóvizet szolgáltató létesítmény minden részében a legjobb kivitelezést igényli.

Vállalkozásunknak meg kellett küzdenie a rendszerváltás előtti időkben a bizalmatlansággal, különadókkal. A sokoldalú, szorgalmas, önálló, a megrendelőkkel mindig készséges munkatársaink Magyarország egész területén jó kapcsolatokat teremtettek. Nemcsak szervezeti felépítésünk, szakcsoport, kisszövetkezet, szövetkezet változott, hanem fő szakmai irányunk is. Jelenleg a csapadékvíz elleni lapostető szigetelés adja fő bevételünket.

Viszonylag kevés gondunk van vállalkozásunk reklámozására. Úgy tartjuk, hogy a jól végzett munka a legjobb hírverés. Vitás, peres ügyünk nincs. A megrendelő kiszolgálása a legfontosabb. Fényképes ismertetőnk jól mutatja dolgozóink milyen sok szakmában jeleskednek.

Tetőszigetelés beázás ellen, panelrés tömítés, homlokzatfestés és víztorony javítás

Hydrofém Ipari-Szolgáltató Kft